zensaz

Kinder- en tieneryoga

Kinder- en tieneryoga | Ouder-en-kind yoga | Info

 

Bij Helden Yoga beleven de kinderen avonturen via wisselende thema’s: onder andere seizoenen, landen, feesten, kinderboeken,(kracht) dieren, tegenstellingen, actualiteiten en onderwerpen die kinderen van nu bezig houden komen voorbij.

Tijdens de lessen vertellen we maar zijn we ook stil, we doen allerlei yogahoudingen, praten we over deugden, werken we samen, is er inspanning en ontspanning, zijn we creatief aan het werk en doen we nog veel meer.

Door mee te doen aan Helden Yoga ervaart een kind positiviteit en vriendelijkheid ten opzichte van zichzelf en de ander, herkent en respecteert het kind eigen emoties en die van een ander, ervaart een kind rust in het hoofd en lichaam maar ook actie en energie. Verder hebben we een hele hoop plezier met elkaar!
Bij mooi weer houden we een Helden Yogales in Park Frankendael!

Ouder-en-kind yoga

Tijdens de ouder & kind workshops gaat het om samen bezig zijn, verbintenis zoeken met elkaar, plezier maken en van elkaar genieten.
Het woord “ouder” is hier overigens een relatief begrip. In plaats van één ouder / verzorger kan dat ook opa, oma, de oppas, tante of een oom zijn! Ervaring is geen must!
De workshops starten weer bij voldoende animo.

Informatie

Voor meer informatie, data en prijzen kijk op de website www.heldenyoga.nl of neem contact op met Erna Rabbers:
info@heldenyoga.nl
tel. 06-52052797

 

 

Schuiven naar boven